Top
Behandeling mok met paardenmelk


Behandeling mok

Dit is een onbehandeld been (foto 1)

Dit paard heeft aan het onderbeen een korstige wond. (mok bij paarden) Soms nat, soms droog. Om deze wond te behandelen hebben we het been dun ingesmeerd met paardenmelkcrème. De korstjes die makkelijk van het been te halen zijn, mag je van het been halen. 

week 1 met behandeling peerdenspul

Na 1 week smeren met Goedspul(foto 2)

Na een week, twee keer per dag smeren was dit het resultaat. Een goed doorbloede huid, die mooi rose is van kleur maar nog zonder haren. Je ziet nog maar op een paar plekjes een korstje zitten.


Na 4 weken dagelijks smeren was dit het resultaat. (Foto 3)

In totaal hebben wij 400ml goedspul herstellende paardenmelk creme gebruikt De eerste weken ruim een potje (50ml) per week daarna zag je dat de huid minder nodig had, en smeerde we minder.

Klik hier om te Goedspul te bestellen. Goedspul is een herstellende crème die voor mensen gebruikt word om de huid sneller te laten genezen en is op natuurlijke basis met paardenmelk . Wij van paardenmelkerij Achterduijst werken veel met paarden, ook onze paarden hebben wel eens een wondje. Dit wondje behandelen we dan met Goedspul met goed resultaat.  Dit paard kwam de hoefsmid tegen hij wist dat we Goedspul gebruikte voor onze paarden. De hoefsmid was nieuwsgierig het Goedspul ook bij dit paard zou helpen en samen met de de eigenaar van dit paard werden de benen behandeld met Goedspul het resultaat is op de foto gezet.  Naar de website van onze verzorgingsproducten.