Top
Ervaring van onze klanten: Goedspul helpt tegen mok en andere schimmels

Goedspul

Peerdenspul is speciale verzorgingscrème voor de onderbenen van paarden. De crème is op basis van paardenmelk aangevuld met verzorgende en hydraterende ingredienten. Door de bijzondere eigenschappen van paardenmelk helpen deze goed bij huidirritaties voor mens en dier. 

De bijzondere eigenschappen van paardenmelk
De bijzondere eigenschappen van paardenmelk zijn bijna niet te omschrijven. Paardenmelk wordt door de eeuwen heen al gebruikt. Het verkrijgen van paardenmelk is lastig en arbeidsintensief. Daarom is het in de loop van de tijd in een vergeethoekje gekomen.

Antiseptische werking
Paardenmelk heeft een antiseptische werking en beschermt daardoor  het lichaam voor gevaren van buiten af. De paardenmelk kan gedronken worden maar ook verdunt worden aangebracht op de huid.

Paardenmelkcrème speciaal voor paarden
Paardenmelkerij Achterduijst  heeft een paardenmelkcrème laten ontwikkelen speciaal voor de benen van paarden: "Peerdenspul" Peerdenspul heeft als basis verse paardenmelk en daarnaast worden er verschillende kruiden gebruikt die de huid ten goede komen.

Alles is op 100% natuurlijke basis, heeft een biologisch keurmerk Eco Control en is geheel biologisch afbreekbaar. De crème word gebruikt om verschillende plekjes op het been aan te stippen en licht in te wrijven.

Goede ervaringen bij natte en droge mok
Verschillende klanten hebben inmiddels goede ervaringen met Peerdenspul. Zij gebruiken het graag voor paarden. 


Ervaring Evita:
Wat een opluchting een flesje peerdenspul en de voet van mijn paard was mok vrij. Twee keer per dag ingesmeerd en na een paar dagen zag ik al verschil. Korstjes gingen weg en er kwam roze huid voor terug.